Salut apunta a una Setmana Santa similar al Nadal

El director de Servei Català de la Salut (CatSalut), Adrià Comella, ha apostat per idear “fórmules” per poder gaudir de la Setmana Santa i ha fet una crida a la “prudència”.

CRIDA A LA “PRUDÈNCIA”

En aquest sentit, ha reconegut que la gent té ganes d’uns dies lliures més normalitzats, però ha alertat que la situació continua sent “complicada”.

En declaracions a TV3, Comella ha explicat que s’està debatent en el si del Procicat com ha de ser la mobilitat permesa durant aquest període i ha afegit que la decisió es prendrà en base a les dades epidemiològiques quan s’estigui més a prop d’aquesta data.

Amb tot, ha posat el Nadal com a exemple de “pensar fórmules que permetin aprofitar els dies” i ha alertat que Setmana Santa és, novament, un període “de més risc”. “Tenim moltes ganes però hem de ser molt prudents”, ha insistit.

Sobre les possibilitats d’una quarta onada de virus, ha afirmat que s’ha d’intentar evitar, tot i que ha reconegut que és “complicat” preveure si es podrà aconseguir. Amb tot, ha afirmat que el que interessa és “guanyar com més temps millor” per baixar “a mínims” els pacients en les ucis.