Retencions quilomètriques en diverses carreteres catalanes

La C-17 registra 14 quilòmetres de congestió a l'alçada de Tagamanent en direcció Vic

Imatge d'arxiu de retencions a l'N-340

L’AP-7 és la via que registra més retencions aquest divendres al matí. S’acumulen cues de fins a 17 quilòmetres a la Roca del Vallès en sentit nord i fins a 7 quilòmetres a Castellví de Rosanes en sentit sud. Una altra de les vies més afectades és la C-17. En aquest cas, hi ha circulació amb congestió durant 14 quilòmetres a l’alçada de Tagamanent en direcció Vic.

A la C-32 també es registren retencions de fins a 13 quilòmetres a Castelldefels en sentit sud. També hi ha 13 quilòmetres més de circulació intensa a la C-35 a Llagostera en direcció a Santa Cristina d’Aro. També es registren retencions a la via C-33, a Parets del Vallès; a la C-16, a l’alçada de Berga (Barcelona); i a l’N-340 a l’Arboç i el Vendrell (Tarragona).

Un total de 206.256 vehicles han sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona fins a les nou del matí, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Aquesta xifra representa un 16,8% menys respecte a la Setmana Santa del 2019 i un 27,6% a la mobilitat durant el mateix període de fa dues setmanes.