Renfe finalitza les obres de millora d’accés a l’estació de Bellvitge

L'empresa ha instal·lat quatre ascensors, nous sistemes d'informació i ha afegit nous elements a les barreres tarifàries

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Renfe ha donat per acabades aquest dijous les obres de millora d’accessibilitat a l’estació de Bellvitge després d’invertir més de 3 MEUR.

Els treballs, que es van iniciar el maig de l’any passat, permetran que la terminal ferroviària “esdevingui totalment accessible i permeable dins la trama urbana”, segons ha comentat l’empresa a través d’un comunicat. L’estació compta ara amb quatre ascensors nous, nous sistemes d’informació (megafonia, teleindicadors i monitors), un sistema d’interfonia per atenció al client i nous elements a les barreres tarifàries.

Per altra banda, Renfe ha allargat les andanes fins a 200 metres, ha substituït la il·luminació, ha procedit a la redistribució del vestíbul i ha adaptat els nous accessos a l’entorn urbà.

Segons dades del mateix operador, més de 6.300 viatgers utilitzen diàriament els serveis de la línia R2 nord, que permet enllaçar amb el centre de Barcelona en 13 minuts.

Les millores que s’han dut a terme a l’estació s’emmarquen dins el pla d’estacions de Renfe per a la rodalia de Barcelona, que té prevista una inversió de 100 MEUR en actuacions centrades en la millora de l’accessibilitat i la modernització de 39 estacions.