Què es podrà fer i què no a partir de dilluns?

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

MOBILITAT

A partir de dilluns es permet la mobilitat fora de la comarca, però només si es fa amb la bombolla de convivència. S’haurà de portar un certificat d’autorresponsabilitat que ho acrediti.

COMERÇ

Els comerços no essencials podran reobrir el cap de setmana, amb un 30% de l’aforament. A més, les botigues grans poden ampliar l’espai destinat a la venda fins als 800 metres quadrats. També poden reobrir sales de joc, bingos i casinos amb un 30% de l’aforament i sense servei de restauració.

ESPORT

Es reactiven les competicions esportives federades per menors de 16 anys. Les altres ja ho havien fet. A més, hi podrà tornar el públic, amb seient preassignat amb un 50% de l’aforament en exteriors i un 30% en interiors. Ara bé, continuaran sense públic les competicions estatals i internacionals de bàsquet i futbol.

CULTURA

Els espais culturals podran tornar a programar actes fora de la programació habitual, com gales o entregues de premis. També es permeten les activitats de cultura popular sempre que siguin estàtiques.

TROBADES SOCIALS

Es mantenen limitades a sis persones, excepte del 26 de març al 9 d’abril, que s’hauran de reduir a quatre en espais interiors, coincidint amb Setmana Santa.