Precinten un local de Barcelona que funcionava com a discoteca sense llicència

La Guàrdia Urbana havia desallotjat l'espai en dues ocasions i havia interposat 247 denúncies

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Districte de Ciutat Vella ha precintat el local situat al carrer de la Mare de Déu del Pilar, 13, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, de Barcelona que funcionava com a discoteca sense llicència i incomplia les mesures sanitàries. El precinte s’ha fet de manera preventiva perquè no segueixi funcionant i s’allargarà fins que s’acrediti un us de l’espai ajustat a la llicència, que és d’oficina no oberta al públic.

Els darrers dies, arran de queixes veïnals, la Guàrdia Urbana havia intervingut al local en dues ocasions, constatant que s’hi exercia activitat de discoteca, amb llum intermitent, música, DJ i taula de mescles, superant l’aforament permès i sense mantenir la distància interpersonal.

En la primera ocasió, la nit del 6 d’agost, es van interposar 118 denúncies per incompliment de les mesures sanitàries a les persones que es trobaven al local i 8 més a l’establiment. La segona va tenir lloc la nit del 8 d’agost, amb la interposició de 114 denúncies als assistents i 7 al local.