Manifestació unionista a Barcelona en contra del procés sobiranista

La mobilització, impulsada per Societat Civil Catalana i amb el suport de PP i C’s, carrega contra un procés que “posa en risc la pau social”

Una manifestació impulsada per l’entitat Societat Civil Catalana recorre aquest diumenge el centre de Barcelona sota el lema ‘Aturem el cop separatista. Per la democràcia, la llibertat i la convivència’.

Amb sortida de la plaça d’Urquinaona i arribada a la plaça de Sant Jaume –davant del Palau de la Generalitat-, la mobilització unionista carrega contra un procés sobiranista que “posa en risc la pau social” i que planteja “un escenari de conflicte per la declaració unilateral d’independència”. Banderes espanyoles, catalanes, càntics de ‘Catalunya és Espanya’ i pancartes amb lemes com ‘Aturem el cop’, ‘No al cop baix’, ‘Cop ruïnós no’ o ‘No a la independència, sí a la convivència’ inunden el trajecte de poc més d’un quilòmetre de recorregut, que ha obligat a tallar la Via Laietana.

PP i C’s s’han sumat a la manifestació amb la presència destacada del líder popular a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, i del portaveu de C’s al Parlament, Carlos Carrizosa, respectivament.