Colau amenaçada per un usuari de twitter

L'alcaldessa de Barcelona denunciarà la piulada que la insultava

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, posarà en coneixement de les autoritats i denunciarà l’autor d’una piulada en què se la insulta i se l’amenaça d’agredir-la sexualment. El desagradable missatge va acompanyat d’una fotografia en què es veu una pistola. “No ets ningú per opinar”, diu l’usuari en una part del breu text, en referència a un ‘twit’ de Colau en què lamentava que el míssil que aquesta setmana passada ha llençat els EUA a l’Afganistan s’hagi designat com “la mare de totes les bombes”. Molts usuaris han lamentat públicament que es condemni a presó a persones que publiquen acudits sobre Carrero Blanco o composen cançons de ‘rap’ en què es satiritza sobre la Família Reial espanyola, mentre que missatges com el que ha rebut Colau quedin impunes perquè el destinatari “és d’esquerres”.

“Aquesta amenaça a @AdaColau no tindrà repercussió judicial: No és un acudit, No és una cançó, no és un ninotaire. Va a una persona d’esquerres”, reflexiona @Juanmi_News en una piulada que ha agraït Colau.

El missatge amenaçador responia un ‘twit’ de l’alcaldessa de Barcelona, que està a punt de donar a llum el seu segon fill, en què es preguntava: “Perquè els mitjans utilitzen l’expressió ‘mare de totes les bombes’? Les mares creem vida per gaudir-la i cuidar-la, no per a exterminar-la”, deia en referència a la denominació del míssil GBU-43 MOAB; acrònim de Massive Ordnance Air Blast però que en anglès també es pot interpretar com ‘Mother Of All Bombs.