Platja d’Aro reclama la supressió perimetral dels caps de setmana

Comerços tancats durant el cap de setmana

Arriba el cap de setmana i amb ell, la tristor i la desesperació per part de tots els comerços costaners. La Costa Brava viu, principalment, del turisme intern (català) i del turisme estranger. Les restriccions constants a conseqüència de la Covid-19, han fet que molts comerços decideixin abaixar les seves persianes durant el cap de setmana.

 

Platja d’Aro, n’és un exemple. El passat cap de setmana diversos comerços van tancar el seu comerç durant el cap de setmana per la poca afluència de visitants locals. Aquest cap de setmana veurem que succeeix. 

Ara mateix s’està canviant una versió que fins feia poc inundava la boca de tothom. Una queixa constant per les baixades de cap de setmana per part de la gent de Barcelona. I ara, se’ls troba a faltar i reclamen que obrin les restriccions de caps de setmana perquè si no no poden fer front a les despeses que se’ls hi presenta. Una situació molt controvertida i amb molts fronts oberts, tant per la Covid-19 com pels comerciants.

 

Molts dels veïns de la zona costanera es pregunten què és més important, la salut o l’economia? Una pregunta que des de l’inici de la pandèmia inunda a tots els ciutadans i autònoms de Catalunya. Una pregunta que no només mostra la cara de la Costa Brava.