Phoenix se suma al cartell del Primavera Sound 2022

El certamen esgota les entrades pel primer cap de setmana i les dels dos caps de setmana junts

Phoenix s’ha sumat al cartell del Primavera Sound 2022. El grup francès, creadors d’himnes pop com ‘Too Young’, ‘J-Boy’, ‘Lisztomania’ o ‘If I Ever Feel Better’, actuarà el dissabte 11 de juny dins del segon cap de setmana del festival. Thomas Mars, Deck ďArcy, Laurent Brancowitz i Christian Mazzalai tornaran al festival gairebé 10 anys després de la seva anterior visita, el 2013.
Així ho ha anunciat el Primavera Sound, qui ha detallat també que queden les darreres entrades a la venda pel segon cap de setmana, ja que s’han esgotat les entrades pel primer cap de setmana i les entrades pels dos caps de setmana junts.
En un comunicat, el Primavera Sound ha explicat que queden les últimes entrades pel segon cap de setmana, el ‘Weekend 2’, que inclouen l’accés als tres dies al Parc del Fòrum (del 9 a l’11 de juny) a més dels quatre dies de concerts del Primavera a la Ciutat (del 5 al 8 de juny) i la festa de clausura Brunch -On The Beach (12 de juny). Las entrades pel ‘Weekend 1’ i ‘Weekend 1 + Weekend 2’, així com les modalitats VIP de totes les entrades, estan esgotades.