Més de 500 embarcacions i 184 expositors a la 59a edició del Saló Nàutic de Barcelona

La fira, que s'ha inaugurat aquest dimarts, estarà oberta fins al diumenge 17 d'octubre

Diverses persones passegen al costat d'embarcacions exposades al Port de Barcelona en el marc del 59è Saló Nàutic. CEDIDA

Més de 500 embarcacions i 184 expositors conformen el gruix de la 59a edició del Saló Nàutic de Barcelona, que han inaugurat a les dotze del migdia d’aquest dimarts el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà.

La fira, ubicada al Port Vell, estarà oberta fins al diumenge 17 d’octubre, i en la primera jornada ha rebut “una gran afluència de visitants” als molls de la Fusta i d’Espanya, segons els responsables de la iniciativa. La 59a edició del certamen, organitzat per Fira de Barcelona, ​​amb la col·laboració de l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques (ANEN), aposta per la sostenibilitat i la innovació.

L’acte inaugural ha comptat també amb l’assistència del president del Port de Barcelona, ​​Damià Calvet, la regidora de l’Ajuntament de Barcelona ​​Rosa Alarcón, el president del saló, Luis Conde, i el director general de Fira de Barcelona, ​​Constantí Serrallonga, entre altres personalitats.