Mercabarna regala 3.000 roses al personal de l’Hospital de Bellvitge en agraïment a la seva tasca

Se sumen a les 6.000 que ha regalat aquest Sant Jordi als seus treballadors als diferents mercats centrals

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge del repartiment de roses a l'exterior de l'Hospital de Bellvitge aquest 23 d'abril de 2020. ACN

Mercabarna ha fet arribar aquest dijous més de 3.000 roses a l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) perquè siguin distribuïdes entre els seus professionals. L’acció, liderada pel Gremi de Floristes de Catalunya, ha volgut agrair la feina de tot el personal sanitari en la lluita contra el coronavirus. Les roses han arribat als volts de les 8 del matí en una furgoneta i han estat entregades al vestíbul de l’hospital. La direcció de Mercabarna també ha volgut tenir un detall aquest Sant Jordi amb els seus propis treballadors repartint més de 6.000 roses als diferents mercats centrals per reconèixer l’esforç que estan fent aquests dies per garantir el proveïment alimentari.

A l’Hospital de Bellvitge les roses es repartiran al vestíbul de l’edifici principal fins les quatre de la tarda per tal que els professionals dels diferents torns puguin recollir personalment la seva.

Pel que fa a Mercabarna, el repartiment de roses ha començat a primera hora del matí a les 82 empreses del mercat central del peix. A quarts de 10 s’ha fet el mateix a les més de 400 empreses del mercat de fruites i hortalisses i per últim s’han distribuït al sector de la carn.

Més enllà de ser un acte simbòlic d’agraïment a la feina feta tant pel personal sanitari com pels treballadors de Mercabarna, l’acció també ha volgut donar suport al sector de la flor en un moment “molt complicat”. Josep Tejedo, director general de Mercabarna, ha recordat que en el moment de més vendes de l’any, a Mercabarna-flor només estan treballant aquest Sant Jordi tres o quatre empreses per garantir la venda online de roses i que qualsevol ajuda és poca per ajudar el sector a tirar endavant.