MedCruise reconeix l’exitosa trajectòria professional de Carla Salvadó en la indústria creuerística

La subdirectora general de Comercial i Màrqueting del Port de Barcelona va rebre divendres la distinció Commitment to MedCruise Life en la tercera edició dels MedCruise Awards

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Carla Salvadó, durant l’acte de celebració del 25è aniversari de MedCruise
La subdirectora general de Comercial i Màrqueting del Port de Barcelona, Carla Salvadó, va rebre divendres el premi Commitment to MedCruise Life en reconeixement a la seva trajectòria professional en el sector dels creuers, el seu compromís amb aquesta indústria i amb l’associació MedCruise i la seva contribució excepcional per fer avançar el sector creuerístic de la Mediterrània.
L’entrega de la distinció, a càrrec de Pino Musolino, president de l’Autoritat Portuària del Mar Tirreno Centro Settentrionale, va tenir lloc durant la tercera edició dels MedCruise Awards i la celebració del 25è aniversari de l’associació, en una cerimònia celebrada online. Carla Salvadó va mostrar la seva satisfacció pel premi rebut assegurant que “és el millor que em poden donar perquè ve dels meus col·legues, dels meus amics” i va ratificar que “no hauria pogut aconseguir aquest premi sense tots vosaltres. És el vostre premi també. Felicitats, MedCruise!”.
Carla Salvadó, que havia ocupat la presidència de MedCruise entre els anys 2014 i 2016 i havia estat responsable de Creuers del Port de Barcelona del 2006 al 2016, així com Cruise Marketing Director a Global Ports Holding del 2016 al 2020, va explicar que “he crescut personalment i professionalment amb aquesta associació i estic molt agraïda a tots vosaltres per això” i va aprofitar per enviar un missatge d’ànim a tots els membres de l’associació assegurant que “en aquests 25 anys ens hem enfrontat a molts reptes amb èxits”. Ara, “més que mai, la indústria necessita una associació com Medcruise. Més que mai, hem de mantenir-nos junts i treballar per a la represa de l’activitat. És el nostre principal repte”, va concloure Salvadó.