Marvel presenta un nou Capità Amèrica obertament homosexual

Marvel Comics ha presentat el primer heroi homosexual que lluira l’escuit i els colors del Capità Amèrica. El personatge, Aaron Fisher, és un adolescent que a la sèrie The United States of Captain Amèrica serà el primer ciutadà corrent que empunyarà l’icònic escut de vibranium.

La historia està escrita per Christopher Cantwell i dibuixat Dale Eaglesham, The United States of CaptainAmèrica explica que l’emblemàtic escut ha estat robat, i Steve Rogersse reuneix amb Sam Wilson, Bucky Barnes i John Walker, altres personatges que han assumit la identitat de Capità Amèrica en algun moment, per recórrer el país tractant de trobar-lo. Pel camí es creuaran amb un grup anomenat els capitans, persones normals que assumeixen la identitat de l’avenger, entre les quals es troba Aaron Fisher.

Marvel Comics ha tret a la llum nous detalls sobre el primer número de la col·lecció i ha inclos la descripció de Fisher de qui parlem com “un adolescent intrèpid” que va decidir fer un pas endavant per protegir els seus companys menys afavorits, incloent-hi “fugitius i joves que no tenen casa”.

A més, han explicat que el nou Capità Amèrica té una forta inspiració en els autèntics herois de la comunitat queer, inclosos “activistes, líders i gent comuna que lluita per una vida millor”, afegint que Fisher “representa els oprimits i oblidats”.