Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

Macrodesnonament al Raval: continua l’intent dels Mossos

Avatar photo
Organitzacions com Sindicat Habitatge del Raval ha fet una crida mitjançant les XXSS per intentar aplegar tota la gent possible i així poder evitar-ho

Continua l’intent de macrodesnonament al Carrer del Carme 106, al barri del Raval a Barcelona. Organitzacions com Sindicat d’Habitatge del Raval, ha fet una crida a la participació per evitar el desnonament de 10 persones a un dels blocs del carrer.

De moment, els agents de la BRIMO estan expulsant un a un els manifestants, que mitjançant un fort cordó estan intentant evitar el pas de la policia. S’han sentit crits pel megàfon dins i fora, on cada cop s’apropa més gent per cridar i insultar els agents.

La gent (més d’un centenar) s’ha començat a aplegar prop de les 8 del matí per intentar evitar-ho. Agents de la BRIMO de Mossos d’Esquadra han bloquejat l’accés al carrer del desnonament amb els furgons; els mitjans de comunicació no hem pogut enregistrar imatges de qualitat.

Tal com ha informat Sindicat Habitatge Raval, l’objectiu d’avui era desnonar 4 cases: la Maria, l’Ada i els seus fills, l’Aleix, l’Axel, l’Elias i l’Omar. Centenars de persones encara bloquegen l’accés dels agents per evitar que es pugui dur a terme.

ACTUALITZACIÓ 12:50:

Continua la tensió entre Mossos i manifestants. Els agents han anat retirant a poc a poc a cadascun d’ells, però encara aguanten a les portes del bloc que es vol desnonar.

Al voltant del cordó policial s’estan apropant tots els que estan fent fora i també alguns curiosos que graven amb el mòbil. S’emporten un ferit.

ACTUALITZACIÓ 13:17:

Els Mossos han rebut algun llançament d’ampolles i garrafes per part dels manifestants. Els mitjans hem pogut veure com el SEM transportava un ferit a la camilla. Segons informa Sindicat Habitatge Raval, ha semblat haver-se quedat inconscient durant una estona, sense haver rebut atenció per part dels agents.

El nombre de persones davant de l’immoble on es volen desnonar 10 persones cada cop és més reduït, però els manifestants aguanten.

ACTUALITZACIÓ 13:56:

Els manifestants segueixen davant del cordó policial. Criden consignes en contra dels pisos turístics i en defensa d’un habitatge digne. De moment, s’escolten crits que provenen de l’immoble que es vol desnonar.
Mossos d’Esquadra ha ampliat la zona on no pot accedir ningú per evitar qualsevol aldarull.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

3 detinguts per ordre de recerca i robatori a Vilafranca

Notícia següent

Igualada fa una guia de centres per conèixer tota l’oferta educativa

Notícies relacionades