Uns lladres roben una motxilla al pilot de F1 Sebastian Vettel a Barcelona

La víctima els ha perseguit en patinet elèctric fent servir la ubicació GPS dels auriculars que tenia a l’interior

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Uns lladres han robat aquest dilluns al matí una motxilla al pilot de F1 Sebastian Vettel a Barcelona. Tal com ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat fonts policials a ‘Catalan News’, el conductor es trobava a la ciutat, coincidint amb la celebració del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 aquest darrer cap de setmana a Montmeló. Els fets han passat al Passeig de Gràcia, a l’alçada del Palau Robert. El pilot estava al cotxe amb la seva família i, al baixar un moment del vehicle, els lladres han aprofitat per agafar la motxilla que tenia a dins i fugir.

Els Mossos d’Esquadra han suggerit a Vettel que presentés una denúncia a comissaria, però ha rebutjat la proposta i ha optat per rastrejar ell mateix la ubicació GPS dels auriculars inalàmbrics que tenia a dins de la bossa, desplaçant-se en patinet elèctric mentre perseguia la senyal.

Finalment els ha trobat dins d’un gerro en una botiga del districte de Ciutat Vella. D’altra banda, no ha pogut recuperar encara la documentació personal, que també estava a la motxilla robada.