L’incendi de Collserola va ser provocat

L’incendi d’aquest dimarts a Collserola podria haver estat provocat. Uns testimonis de les flames van donar l’avís al voltant de les 18.00 d’ahir i van relatar que un home es trobava a la zona amb una “actitud sospitosa”. Els agents rurals ja han identificat on es va originar l’incendi i també han apuntat que va ser per causes humanes.

BARRANC PLE DE FEM

La investigació dels experts ha determinat que l’incendi es va generar en un barranc ple d’escombraries. Els agents segueixen desplegats aquest dimecres al bosc per investigar les causes de les flames. Encara que tot apunta que el foc va ser provocat.

Segons expliquen alguns testimonis a l’agència ACN, un home d’uns 65 anys, amb els cabells blancs i una camisa blava estaria darrere de l’incendi. Els Mossos d’Esquadra ja tenen coneixement del cas i han obert una investigació per aclarir els fets.

Veïns d’un bar de la zona han afegit que en les últimes setmanes hi ha hagut altres dos incendis provocats en el mateix bosc.

INCENDI FORESTAL

Quatre dotacions dels Bombers de Barcelona segueixen treballant aquest dimecres al matí en l’incendi forestal que es va declarar aquest dimarts a la carretera alta de les Roquetes, al Parc de Collserola (Barcelona), i que a última hora de la nit es va donar per controlat.