Level connectarà Barcelona i Cancún un cop per setmana

Vueling anuncia dues noves rutes a Belfast i Newcastle

Level ha anunciat aquest dilluns que volarà un cop per setmana a Cancún des de l’aeroport del Prat a partir del 2 de juliol. Segons ha explicat l’aerolínia en un comunicat, els vols ja es poden comprar a la web de la companyia i en la resta de canals de venda habituals d’Iberia a partir de 490 euros anada i tornada.
El vol sortirà de Barcelona a les dues del migdia i arribarà a Cancún al voltant de els sis de la tarda, hora local, mentre que vol de tornada s’enlairarà a tres quarts de quatre de la tarda i arribarà a les nou del matí de l’endemà, hora catalana. Per la seva banda, Vueling, que com Level pertany al grup IAG, a Belhastat i Newcastle des del Prat, també a partir del juliol.
Level ha destacat que amb el llançament de la ruta a Cancún vol contribuir a la reactivació del sector turístic aquest estiu i reforçar la connectivitat de llarg radi des de la capital catalana, on hi té la base. Segons ha afegit, oferirà flexibilitat en la compra i pagament per les “condicions excepcionals del context actual”.

Pel que fa Vueling, amb l’anunci de dues noves rutes a Belfast i Newcastle, l’aerolínia oferirà 104 rutes des de la capital catalana, 78 d’elles internacionals. A Belfast, hi volarà dos cops per setmana a partir del 2 de juliol (dilluns i divendres) i a Newcastle a partir del 4 de juliol, també amb dues freqüències setmanals (dimecres i diumenge).