L’estrena del musical ‘Billy Elliot’ a Barcelona es trasllada a la temporada 2021-22

El confinament ha impedit finalitzar la formació de l'elenc infantil abans de començar els assajos

L’estrena del musical ‘Billy Elliot’ a Barcelona, prevista al Teatre Tívoli per al 8 d’octubre, es trasllada a la temporada 2021-22, segons ha informat aquest dijous la seva productora, Som Produce. El confinament ha impedit finalitzar la formació de l’elenc infantil abans de començar el període d’assajos. “Aquest període de formació és crític per tal de garantir el nivell d’excel·lència que aquesta obra mestra requereix per a la seva posada en escena”, ha argumentat en un comunicat. L’espectacle havia d’arribar a Barcelona després de tres temporades al Nuevo Teatro Alcalá de Madrid. L’import de les entrades es pot retornar a partir d’aquest dijous, a través dels canals per on es van comprar.

Aquests clients seran contactats quan hi hagi una data d’estrena marcada per tal de reservar les “millors localitats” i mantenir els avantatges per compra anticipada als quals havien accedit anteriorment.

“Lamentem molt sincerament tots els inconvenients causats per una situació totalment fora del nostre control”, han manifestat. A més d’una trentena d’intèrprets adults, el repartiment infantil és de 60 actors, 12 nens per cada funció.