L’Església de Barcelona posa en marxa un nou web per “recuperar el turisme”

Almenys un de cada tres turistes que visita la ciutat entra a un centre catòlic

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
L’Església de Barcelona ha posat en marxa un nou lloc web per “recuperar el turisme a la ciutat”. El director del Secretariat de Turisme de l’Arquebisbat de Barcelona, mossèn Josep Maria Turull, ha explicat que l’objectiu és “respondre a una demanda i una realitat”. “Hem detectat un gruix important de gent que visita la ciutat i que són creients. Quan venen aquí volen celebrar la seva fe amb nosaltres.
També hem detectat un gruix important que venen atretes pel gran patrimoni cultural de l’església a la nostra ciutat”, ha afirmat. Abans de la pandèmia, almenys un de cada tres turistes que visitava la ciutat entrava a un centre catòlic. Aquesta xifra representava més de vuit milions de visites anuals i més del 4% del PIB.
El nou portal facilita la localització i promoció de visites a temples diocesans significatius, com ara la basílica de la Sagrada Família o La Catedral. També mostra els horaris de les misses internacionals, es pot trobar informació sobre els allotjaments religiosos i una llista de pelegrinatges i santuaris.

El mossèn Josep Maria Turull ha assegurat que, després de la pandèmia, “el turisme religiós també tindrà un fort increment”. “Nosaltres ens volem preparat, perquè creiem que la gent buscarà més que mai aquests espais del culte catòlic com a llocs de pau, de consol i d’esperança”, ha conclòs.