L’Escola Municipal de Música Josep Maria Ruera de Granollers obre el termini de preinscripcions

S'ofereix la possibilitat a les famílies interessades de participar en una xerrada virtual informativa que es farà el dissabte 8 de maig

L’Escola Municipal de Música-Conservatori Josep M. Ruera ja té oberta la preinscripció per al proper curs 2021-22. Poden fer-la, fins al 13 de maig, tots els alumnes nous, a partir de 4 anys, que vulguin accedir a l’escola de música, o alumnes del centre que sol·liciten instrument per primera vegada o que volen fer algun canvi.

El tràmit es fa en línia, emplenant el formulari que trobareu a la web de l’escola i enviant-lo al correu a8055543@xtec.cat. També es pot fer presencialment portant el formulari omplert a secretaria de l’escola (de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 18 a 20 h).

L’Escola Municipal de Música (EMM) ofereix una vintena d’especialitats instrumentals (trompa, trombó, trompeta, violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra i baix elèctrics, guitarra, piano, clavicèmbal, orgue, cant, bateria, flauta travessera i de bec, clarinet, saxo, fagot, oboè…) i grups instrumentals per a totes les edats: orquestres, conjunts, EmSembla Jazz Orquestra, combos i grups de cambra, etc. El centre imparteix estudis de Grau Professional reglat.

L’escola ha preparat un seguit de vídeos per mostrar què es fa al centre. Aquests vídeos es poden veure al canal de Youtube del centre. 

També ofereix la possibilitat a les famílies interessades de participar en una xerrada virtual informativa que es farà el dissabte 8 de maig a les 11 h.

Més informació a la web.