L’Escenari Joan Brossa abaixa definitivament el teló

Lamenta que l'Ajuntament de Barcelona, "de forma unilateral", no ha renovat la concessió de La Seca

Una imatge de l’Escenari Joan Brossa del web del teatre. CEDIDA

L’Escenari Joan Brossa ha anunciat aquest dilluns que abaixa definitivament el teló. En un breu comunicat lamenta que l’Ajuntament de Barcelona, “de forma unilateral i sense fer valdre la pròrroga”, ha decidit no renovar la concessió de La Seca, l’edifici on es troba el teatre.

L’Escenari Joan Brossa ha agraït als mitjans de comunicació que tot el que han fet durant 24 anys des del petit Espai Escènic Joan Brossa (1997-2011) fins a l’Escenari Joan Brossa (2011-2021). De fet, l’Escenari Joan Brossa és la continuïtat de L’Espai Escènic Joan Brossa que va obrir les seves portes el desembre de 1997 de la mà de Jesús Julve ‘Hausson’ i Hermann Bonnín.

El setembre de 2011 es va traslladar a l’edifici de La Seca al carrer Flassaders, adquirint el nom de La Seca Espai Brossa. D’aquesta manera va entrar a formar part de la Xarxa de Fàbriques de Creació de l’Institut de Cultura de Barcelona. Set anys després, al setembre del 2018, i amb el nom d’Escenari Joan Brossa es va iniciar una nova etapa, sempre tenint com a referent els seus principis fundacionals, la figura de Joan Brossa i el seu univers.