Les platges buides a Barcelona contrasten amb les festes de la mitjanit

El cel ennuvolat i el vent no acompanyen en el primer dia en què ha decaigut l'estat d'alarma

Platja de Barcelona. ACN

Ni ‘botellons’, ni música ni aglomeracions de gent. La imatge de les platges de Barcelona aquest diumenge al matí presenta un aspecte molt diferent al de la mitjanit, quan va haver-hi festes per celebrar que ja no hi havia toc de queda nocturn. Les platges de Barcelona, i també les terrasses i xiringuitos, s’han vist força buits. I és que el temps, amb un cel ennuvolat i una mica de vent, no ha acompanyat.

Passejar, anar amb patins, jugar un partit de voleibol, fer un vermut o estirar-se amb els amics a la sorra, sense estrenar encara el banyador. Aquestes han estat algunes de les activitats que s’han fet en aquest primer diumenge de retorn a certa normalitat, un cop ha decaigut l’estat d’alarma. No s’hi han vist aglomeracions a la zona, com sí que havia arribat a passar en altres moments de la pandèmia.

De fet, segons les dades de l’Ajuntament de Barcelona, l’ocupació ha estat baixa a gairebé totes les platges. Les que han tingut una ocupació normal -per tant, lluny d’aglomeracions- han estat la Nova Icària, Bogatell i Mar Bella.