L’AMB renovarà prop de 70 parades de bus metropolità

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) renovarà prop de 70 parades d’autobús per fer-les més accessibles, així com la zona d’espera dels usuaris.

Instal·larà en les parades plataformes d’accés prefabricades per l’embarcament als autobusos en 36 municipis de l’àrea de Barcelona, incloent els de la segona corona metropolitana, ha informat l’AMB en un comunicat aquest diumenge.

L’objectiu és que els espais d’espera i d’accés als autobusos siguin “accessibles, amplis i còmodes” i ajudar els invidents a dirigir-se al punt d’entrada de l’autobús mitjançant una pavimentació podotàctil.

L’organisme metropolità ha licitat el contracte per un import de 720.599 euros i preveu que es comencin a renovar parades d’autobús durant el primer trimestre de 2022.

El vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda, ha explicat que “l’objectiu principal és seguir millorant i potenciant el servei”.

Una vegada finalitzi el concurs i es faci efectiu el contracte, l’AMB definirà amb els serveis tècnics dels ajuntaments les parades que es renovaran en cada municipi.