La UPF passarà al format virtual totes les activitats docents a partir de dijous

Queden fora les pràctiques que "necessàriament" s'han de fer en laboratoris i espais específics

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
La Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha anunciat que a partir d’aquest dijous totes les activitats docents que fins ara eren presencials passaran a ser virtuals. El centre ha informat en un comunicat que la mesura es pren durant 15 dies i queden fora les que es fan necessàriament en laboratoris i espais específics.

En un comunicat, la UPF explica que pren la decisió atenent a l’evolució de la crisi sanitària i a les indicacions de les autoritats sanitàries i universitàries i seguint el pla preparat per a limitar al màxim la docència presencial. Aquest dimarts i dimecres es mantindran les classes presencials com estaven previstes, “llevat que el professor responsable de l’assignatura informi del contrari als estudiants amb temps suficients”.

La mesura arriba després que el Consell Interuniversitari de Catalunya, el Govern i les 12 universitats catalanes acordessin aquest dilluns, a petició de Salut Pública, reduir l’activitat presencial als campus universitaris per l’augment de contagis a tot Catalunya.