La UAB obre un punt de vacunació sense cita prèvia

La franja d’edat de la comunitat universitària, entre els 18 i els 29 anys, és de les menys vacunades

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Un grup de persones ja vacunades esperant els 15 minuts preceptius. ACN

Aquest dimecres ha obert les portes el punt de vacunació sense cita prèvia que Salut ha instal·lat al campus de Bellaterra de la UAB, concretament a la sala d’actes annexa del cinema. Estarà obert de dilluns a divendres i s’hi podran acostar tant estudiants del campus com veïns i treballadors de la zona majors de 12 anys no vacunats o pendents de la segona dosi, en aquest cas de Pfizer.

El vicerector d’organització de la UAB, Josep Vendrell, ha recordat que la franja d’edat de la comunitat universitària, entre els 18 i els 29 anys, és la menys vacunada per darrera de la de 12 a 15, i ha convidat tothom a acostar-hi per contribuir a assolir la immunitat de ramat i iniciar el curs amb les màximes garanties i normalitat.

El punt de vacunació s’ha obert a la una del migdia i en una hora s’han vacunat una quarantena de persones. La primera ha estat una jove de 14 anys veïna de Cerdanyola del Vallès que, acompanyada de la seva mare, s’ha posat la segona dosi.

El centre de vacunació s’ha habilitat a la sala d’actes annexa al cinema de la Plaça Cívica. Romandrà obert de 13 a 19 hores, de dilluns a dijous, i de 9 a 13 hores els divendres.