La Torre Glòries de Barcelona obrirà el seu mirador al públic durant la primavera del 2022

Oferirà vistes de 360 graus de la ciutat a més de 120 metres d'alçària

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Torre Glòries de Barcelona obrirà el seu mirador al públic durant la primavera del 2022, que acollirà un espai cultural multidisciplinari que unirà art, tecnologia, divulgació científica i compromís ambiental.

El mirador oferirà vistes de 360 graus de la ciutat a més de 120 metres d’alçària i la propietària de l’edifici, Merlin Properties Socimi, SA, ha encarregat a Mediapro Exhibitions –Grup Mediapro– el disseny i gestió del projecte multidisciplinari, ha explicat el grup audiovisual en un comunicat aquest dimarts.

A més de les vistes aèries, el mirador proposarà al visitant un viatge a través de diferents espais on es combinaran recursos expositius “d’última generació” i una gran obra d’art de l’artista contemporani Tomás Saraceno.

La peça de Saraceno serà l’única de l’artista que es podrà visitar de manera permanent al sud d’Europa i convidarà l’espectador a reflexionar sobre com ens relacionem en un entorn sotmès a interaccions contínues.

En aquests moments s’està executant l’obra civil que permetrà allotjar el nou espai museístic, ja que inicialment l’edifici va ser concebut com un espai d’oficines.