La Pedrera torna a obrir cada dia

La Casa Milà obre portes amb aforament reduït i amb una agenda d'activitats per a tots els públics

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
La Pedrera, coneguda també com a Casa Milà, tornarà a rebre visitants de dilluns a diumenge a partir d’aquest divendres. Amb tot, segons un comunicat de la Fundació Catalunya La Pedrera -que gestiona aquest edifici icònic de l’arquitecte Antoni Gaudí-, es mantindrà un aforament reduït per assegurar la distància necessària entre els visitants i les mampares de separació a les taquilles, entre altres mesures.
Fins ara la Casa Milà obria només de dijous a diumenge i a partir d’ara ho farà els set dies de la setmana amb una agenda d’activitats pensades per a tots els públics. Tallers familiars, un tast de vins i La Pedrera Jazz són algunes de les activitats programades per aquest estiu.
D’entre les activitats programades hi ha la visita dinamitzada ‘Indiana Stones: Explorem!’, en la qual els més petits seran exploradors temeraris com l’Indiana Jones i descobriran tots els racons de La Pedrera per trobar el tresor més valuós d’Antoni Gaudí, amagat en algun indret d’aquesta casa.

També s’oferirà una visita i acompanyada d’un taller de trencadís que proposa conèixer l’edifici i experimentar amb aquesta tècnica als més petits com si fossin l’autèntic Antoni Gaudí.

La Pedrera Night Experience permetrà als visitants descobrir un recorregut ple de referències naturals i de llum i color que culmina al terrat, on es projecta un videomapping que destaca la singular arquitectura de l’espai. La vetllada acaba amb cava i dolços. Aquestes visites es poden fer de dijous a diumenge a les nou i a les onze de la nit.

Entre les novetats d’aquesta temporada hi ha La Pedrera amb DO, una nova experiència que fusiona l’arquitectura de Gaudí, les Denominacions d’Origen del vi de Catalunya i la cultura del vi. Aquestes visites es poden fer tots els caps de setmana fins al 25 de juliol.

I un any més, torna el cicle La Pedrera Jazz. Aquesta edició proposa nou projectes amb el talent jove més rellevant del jazz fet a Barcelona. El cartell és una combinació de les figures més representatives del panorama jazzístic actual per tal d’aconseguir una banda sonora en viu immillorable. Amb aquesta proposta el terrat de La Pedrera es converteix en l’escenari més excepcional de l’estiu on gaudir de la nit, les vistes a la ciutat i de la millor música en directe.