La Generalitat reobre els centres d’estètica i massatges amb cita prèvia

Aprova la limitació a 100 persones de l'aforament als centres de culte

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha explicat aquest dijous que la pròrroga de deu dies de les mesures restrictives, com el tancament de bars i restaurants per fer front a la segona onada del coronavirus, contempla modificacions com ara la reobertura dels centres d’estètica i de massatges amb serveis individuals i cita prèvia.

Així ho ha explicat en una conferència de premsa al costat del conseller d’Interior, Miquel Sàmper, el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, i el sotsdirector de Protecció Civil, Sergio Delgado, en la qual ha concretat que també inclouen la limitació a 100 persones de l’aforament en centres de culte.

Aquesta pròrroga de deu dies, que entrarà en vigor quan la publiqui el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (Dogc), també afecta restriccions d’altres sectors econòmics, com el tancament de teatres, cinemes i gimnasos, que el Govern va aplicar fa dues setmanes i que s’allargarà fins al 23 de novembre.

Quan li han demanat si un tribunal pot desestimar les mesures, Vergés ha reivindicat que “estan molt pensades i molt treballades a nivell tècnic” i que l’executiu català no entendria que no entrin en vigor. “Són unes mesures que creiem imprescindibles per continuar amb el control de la pandèmia del coronavirus”, ha defensat Vergés.