La depilació làser és permanent?

La depilació làser és un dels mètodes de depilació més populars. El procediment és cada cop més assequible i més segur. La idea de no haver de lluitar més contra els pèls és motivadora.

Però és realment permanent?

El làser apunta als pigments, per la qual cosa funciona millor en el borrissol fosc i la pell clara. Això no significa que no funcioni en altres pells o color de cabell. De fet, sí que és possible, però es necessita d’un làser especial.

El cicle de creixement del borrissol també és fonamental per a l’èxit d’aquesta depilació. Això es deu al fet que el procediment només funciona en el borrissol que es troba a la fase anàgena de creixement perquè és l’únic moment en què està connectat físicament al fol·licle. En altres fases, en no estar-ho, l’energia no arriba a ell.

Cada borrissol a més és únic i té un cicle de creixement diferent. Per tant, no tot està en la mateixa etapa durant la depilació. De fet, l’habitual és que només el 20% del borrissol corporal estigui en la fase anàgena de creixement en algun moment.

Com a conseqüència, una sessió de depilació làser apuntarà amb èxit al 20% del borrissol en l’àrea tractada.