Justin Bieber cancel·la el seu concert a Barcelona perquè està molt cansat

"Després de baixar de l'escenari, l'esgotament em va superar i em vaig adonar que haig de donar prioritat a la meva salut en aquest moment", indica el cantant canadienc

Justin Bieber va anunciar aquest dimarts que no continuarà amb el seu gira “Justice World Tour” pel fet que ha tornat a recaure en els seus problemes de salut relacionats amb la Síndrome de Ramsay Hunt, que paralitza part del seu rostre.

“A principis d’enguany, vaig fer pública la meva batalla amb la Síndrome de Ramsay Hunt, pel qual la meva cara es trobava parcialment paralitzada”, va indicar en xarxes socials el cantant canadenc, qui va dir que ha de fer una pausa perquè la seva salut és “prioritària en aquests moments”.

Després d’oferir sis concerts a Europa i d’actuar aquest mateix dilluns en el reconegut festival brasiler Rock in Riu, el cantant va informar que no podrà seguir amb aquest tour mundial, que estava previst que continués per alguns dels majors recintes musicals de Sud-amèrica, Àsia, Austràlia i Europa.

Fins al moment, es desconeix si aquests 70 concerts originalment planificats d’aquí a març del 2023 seran posposats per a una altra data, si quedaran cancel·lats per sempre o si les persones que van adquirir les entrades rebran una devolució immediata de l’import abonat.

El comunicat complet

A l’inici de l’any, vaig fer pública la meva lluita conta la síndrome de Ramsay-Hunt, que em va paralitzar part de la cara. A conseqüència d’aquesta malaltia, no vaig poder acabar l’etapa nord-americana del Justice World Tour.

Després de descansar i consultar amb els meus metges, la meva família i el meu equip, me’n vaig anar a Europa per a intentar seguir amb la gira. Vaig realitzar sis concerts, però em va passar factura. Aquest passat cap de setmana vaig actuar en Rock in Rio i vaig donar tot el que tenia al públic del Brasil.

Després de baixar de l’escenari, l’esgotament em va superar i em vaig adonar que haig de donar prioritat a la meva salut en aquest moment. Així que em prendré un descans de les gires ara com ara. Estaré bé, però necessito temps per a descansar i millorar.

He estat molt orgullós de portar aquest espectacle i el nostre missatge de Justícia al món, Gràcies per les seves oracions i suport durant tot això! Els estimo a tots apassionadament!