Junts reprendrà les negociacions amb ERC aquesta setmana per aconseguir “com més aviat possible” un acord

L'última trobada entre ambdós partits va ser dimecres de la setmana passada al Parlament

Junts reprendrà els treballs i reunions amb ERC aquesta setmana per arribar a un acord de legislatura “com més aviat possible” després que els republicans els hagin enviat un document amb una proposta global per tancar un pacte de govern, que inclou l’estratègia independentista, el programa de l’executiu i la seva arquitectura.

Així ho han explicat en un comunicat, en el qual asseguren que aquesta última setmana s’han intercanviat més propostes amb ERC i que els contactes i els treballs “interns” no s’han aturat.

Tot això quan fa una setmana que tots dos partits no celebren cap reunió formal sobre les negociacions, perquè l’última trobada que es va produir va ser dimecres de la setmana passada al Parlament, la primera després de la segona votació fallida per investir el candidat d’ERC, Pere Aragonès, i de l’aturada per Setmana Santa.

Segons Junts, des de la nit de les eleccions treballen per configurar un govern “fort i estable d’acord amb els resultats electorals”. “Cal convergir en un acord entre tres formacions polítiques”, afegeix la formació de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.