Jordi Sánchez surt de l’UCI i es troba fora de perill

A principis de febrer saltava el comunicat per part de la família de Jordi Sánchez amb males notícies: l’actor estava ingressat a l’UCI per coronavirus: “Jordi està evolucionant favorablement i esperem poder informar ben aviat de la seva total recuperació”, afegien llavors, demanant “el màxim respecte i privacitat a l’actor”.

Des de llavors, familiars, amics i companys de professió han anat informant dia a dia de la seva evolució, sempre favorable. “Està millorant cada dia, camí de la total recuperació”, comentava Nathalie Seseña, la seva dona a ‘La que se avecina’, que ha estat molt unida a l’actor durant el seu ingrés donant-li suport i ànims al seu íntim amic. A més, tot el repartiment d’aquesta sèrie ha mostrat el seu afecte des dels seus diferents xarxes desitjant que Jordi torni a ser el de sempre.

Per fi, totes aquestes millores han aconseguit que Sánchez abandoni l’UCI i, encara que segueix ingressat a l’hospital, es trobada fora de perill com informa el comunicat publicat a les seves xarxes socials. “Esperem que en breu tingui l’alta mèdica i pugui tornar a casa per recuperar-se amb la seva família”, afegeix després de donar la bona notícia.