Joan Ramon Riera pren possessió com a regidor del PSC a Barcelona en el lloc de Marí-Klose

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha presidit aquest dijous l’acte de presa de possessió de Joan Ramon Riera com a regidor de l’Ajuntament pel PSC en el lloc de la regidora Marga Marí-Klose, que ha deixat el càrrec per “motius de salut”.

En la seva intervenció, Riera ha desitjat la ràpida recuperació a Marí-Klose, a la qual substituirà en l’àrea d’Infància, Joventut i Persones Grans: “Prenc la responsabilitat amb la mateixa il·lusió i ganes amb les quals em vaig afiliar al PSC”, ha dit.

Riera serà regidor del districte de Les Corts –que fins ara liderava el també regidor del PSC Xavier Marcé, que passa a Nou Barris– i assumirà la presidència de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).

Colau ha destacat la forta vocació de servei públic, amb dedicació exigent i a peu de barri, que requereix el treball de regidor, i ha donat la benvinguda a Riera, vinculat a l’Ajuntament des de l’any 2005 en el districte de l’Eixample.

Riera ha ofert “compromís, treball i ganes d’aprendre”, ha assegurat que la política és un bon motor de canvi, i ha afegit que aquest mateix dijous participarà en la seva primera Comissió de Govern al costat de la resta de l’Executiu municipal.