Barcelona s’ha convertit en un referent indiscutible del món de l’hamburguesa gourmet. En l’última edició de The Champions Burger, el festival gastronòmic més important d’Espanya dedicat a aquest plat icònic, una proposta catalana ha brillat amb llum pròpia. L’Astur, de K-Chopo (El Prat de Llobregat), ha estat reconeguda com la millor hamburguesa de Catalunya i ha aconseguit la tercera posició a escala estatal.
Amb una recepta que combina un pa artesanal de patata, 175 grams de vedella gallega madurada durant 30 dies, formatge Monterey, 150 grams de pulled pork, ceba cruixent i una salsa barbacoa casolana, l’Astur ha captivat tant el públic com els experts.

Barcelona, capital de l’hamburguesa per uns dies
The Champions Burger, que ha reunit més de 200.000 assistents, ha posat en valor la creativitat i la qualitat de les hamburgueses elaborades a Catalunya, consolidant-les entre les millors del país.
Després de l’èxit d’aquesta edició, les millors hamburgueseries del certamen continuaran la seva gira per més de 40 ciutats espanyoles, amb l’objectiu de competir per la corona de la millor hamburguesa d’Espanya a la gran final de finals d’any.