Injecten 6 dosis de la vacuna a una jove per error

Una dona italiana de la localitat de Massa (al nord de país) ha rebut sis dosis de la vacuna contra el coronavirus per error, de manera que ha hagut de passar un dia en observació a l’hospital, del què ja ha estat donada d’alta i es troba bé.

Es tracta d’una jove de 23 anys que treballa com a resident de psicologia clínica i que, com a personal sanitari, va ser vacunada dins de les categories prioritàries, han confirmat aquest dilluns les autoritats sanitàries locals en una roda de premsa telemàtica.

A l’afectada se li va injectar tot un vial de la vacuna de Pfizer contra el coronavirus, que conté sis dosis. A l’adonar-se de l’error, els infermers que s’ocupaven de la vacunació li van explicar a la jove, que va acudir al departament d’Urgències de Massa, a la regió de la Toscana.

Allà ha estat en observació durant quatre hores i aquest dilluns ha rebut l’alta. En aquests moments la pacient es troba bé, “no s’han registrat efectes col·laterals”, però els metges seguiran la seva evolució per valorar els efectes en el seu sistema immunitari després de la recepció d’un antigen en excés en la seva vacunació.