Es talla el servei de metro a la línia 3, entre Sants Estació i Paral·lel

Des de primera hora del matí la línia verda funciona de Zona Universitària a Sants Estació i de Paral·lel a Trinitat Nova. En el tram suspès s'ha habilitat un autobús especial

El servei de metro a la línia 3 ha començat aquest matí a les 5 amb circulacions parcials entre Zona Universitària i Sants Estació, d’una banda, i de Paral·lel a Trinitat Nova, de l’altra, com a conseqüència d’una incidència tècnica que a la matinada ha afectat un tren sense passatge en recorregut de maniobres. Cap a les 4.40 h, per causes que es desconeixen, un dels eixos del tren ha remuntat el carril al passar per l’estació d’Espanya, quan era remolcat per un altre tren en direcció al dipòsit de Sant Genís. L’incident no ha causat danys personals ni ha alterat el servei de passatgers, que encara no s’havia iniciat.

Mentre el personal tècnic de Metro treballa en la resolució de la incidència, des de les 5 h no hi ha servei a la línia 3 entre Sants Estació i Paral·lel, tram en què s’ha habilitat un servei especial d’autobús amb parada a les estacions intermèdies de Tarragona, Espanya i Poble Sec. També es poden utilitzar com a alternatives les línies de metro que arriben a Sants Estació (L5), Espanya (L1) i Paral·lel (L2), així com els autobusos regulars de les línies D20, D40, V7 i 109.