Hi ha 52 persones ingressades per COVID als centres sanitaris de Blanes i Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 15 pacients i 37 sumant l’hospital i el sociosanitari de Calella

El darrer comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que continua millorant la situació. Actualment hi ha un total de 52 pacients ingressats, 7 menys que fa quatre dies. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 9 persones, 5 menys que en l’anterior recompte.

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 15 persones ingressades, 2 menys que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 3 ingressos i 5 altes, una d’elles perquè se l’ha traslladat al sociosanitari de Calella. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 37 pacients: 14 són a l’hospital i 23 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 7 ingressos i 10 altes.

En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 23 persones ingressades, i hi ha hagut 3 ingressos, 2 altes i 2 defuncions. En canvi al de Lloret de Mar ja no hi ha cap pacient positiu per coronavirus.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 227 persones ingressades per COVID, 16 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 58.423 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.894 persones, 28 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat una mica, però continua a la zona alta. Ara és de 304, quan en l’anterior comunicat era de 316. A Blanes també ha davallat, i també continua a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 99 i en l’anterior actualització era de 169.