Has vist la sèrie de Netflix més vista de la història?

Fa uns mesos Gambito de Dama es convertia en la sèrie de Netflix més vista en els primers 28 dies dins de la plataforma. En el seu primer mes va aconseguir 62 milions d’espectadors, quedant-se molt a prop dels grans èxits com The Witcher o la quarta temporada de La casa de papel.

Però unes setmanes enrere va ser Els Bridgerton, la sèrie de Netflix produïda per Shonda Rhimes, la qual no només va superar la xifra dels 62 milions de Gambito de Dama (Els Bridgerton va arribar als 63 milions) sinó que ho va fer en la meitat de temps , en només 15 dies.

No qualsevol sèrie de Netflix aconsegueix aquest tipus de números. Normalment aquest tipus de rècords triguen una mica més en trencar-se d’una sèrie a una altra. No obstant això, la plataforma ha viscut un final de 2020 i inici de 2021 espectacular. Tant, que en tot just dies Els Bridgerton també ha deixat de ser la sèrie més vista del mes.

Lupin, la producció francesa protagonitzada per Omar Sy, ha donat un cop sobre la taula molt important i no només supera amb escreix els resultats de les altres dues sèries, sinó que a més es queda molt a prop de convertir-se en la sèrie de Netflix més vista de tots els temps.

En els seus primers 12 dies (es va estrenar el 8 de gener) la sèrie de Netflix ha estat vista ja per 70 milions de comptes a tot el món. Això són només 6 milions menys que The Witcher, i veient que Lupin segueix mantenint-se en el top 10 del més popular a molts països (a Espanya segueix en el número 1), no seria d’estranyar que igualés o superés a la sèrie de Netflix d’Henry Cavill.