Harry Potter podria tenir una sèrie pròpia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

En els mitjans nord-americans ha esclatat una notícia: HBO Max podria produir una sèrie ambientada en l’univers de Harry Potter. La notícia l’ha publicat The Hollywood Reporter.

Segons han descobert, els directius de la plataforma de continguts haurien tingut reunions amb guionistes per explorar possibles idees de sèries per portar el món màgic de J.K. Rowling a la televisió.

Aquesta possibilitat no hauria de ser cap sorpresa per a ningú. En un present on ‘Los vengadores’ desembarquen a la televisió i J.A. Bayona ha estat a Nova Zelanda per ressuscitar ‘El senyor dels anells’, era d’esperar que Warner Bros, del mateix conglomerat que HBO Max, estudiaria la idea de produir continguts relacionats amb la seva franquícia més reeixida que va recaptar 7.700 milions de dòlars amb les vuit pel·lícules estrenades entre 2001 i 2011.

De moment, Warner Bros ha informat que “no hi ha cap sèrie de Harry Potter en desenvolupament en l’estudi o a la plataforma de streaming”. Però, com des del mateix mitjà han obtingut la confirmació de diferents fonts que indiquen que sí que hi ha converses al respecte, van seguir endavant amb la publicació.