ÚLTIMA HORA: Xoc mortal entre dos trens amb passatgers

De moment es desconeix si hi ha víctimes, però s'han activat ambulàncies

Un tren de mercaderies ha descarrilat aquesta tarda a Sant Boi de Llobregat i ha afectat un tren de passatgers de la línia Llobregat-Anoia dels Ferrocarrils de la Generalitat. El descarrilament s’ha produït cap a les 18.09 hores entre les estacions de Sant Boi i Molí Nou. Protecció Civil ha posat en fase d’alerta el pla Ferrocat.

D’altra banda, el Sistema d’Emergències Mèdiques ha confirmat que el maquinista del tren de passatgers ha perdut la vida en l’accident. Dues persones han resultat ferides menys greus i traslladades a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, mentre que 83 persones han resultades ferides amb caràcter lleu.

El servei de trens funciona des de Plaça Espanya fins a Cornellà Riera i des de Colònia Güell fins a Igualada i Manresa. De moment es desconeix si hi ha víctimes, però s’han activat ambulàncies. Fins al lloc s’hi han desplaçat deu dotacions dels Bombers de la Generalitat, que estan evacuant els passatgers de quatre vagons i es procedirà a assegurar la catenària i el pantògraf per poder treballar amb seguretat.