Granollers inicia la primera fase d’obres de millora en alguns carrers de la ciutat

Uns treballs inclosos en el projecte d’adequació dels paviments d’enguany

La setmana del 3 al 7 de maig s’inicia la primera fase de l’adequació del paviment d’alguns carrers de la ciutat. Mentre durin les obres de millora, no es podrà circular pels carrers afectats i només es permetrà el pas del veïnat per poder accedir als aparcaments existents. Les obres han estat senyalitzades i s’han marcat itineraris alternatius.
Les tasques de millora s’iniciaran dilluns 3 de maig amb el fresat del carrer Brasil, entre els carrers de Carles Riba i Josep Carner, i del carrer Josep Maria de Segarra, entre Josep Carner i Carles Riba. Dimecres 5 de maig s’hi faran tasques d’asfalt i divendres de pintura de senyalització.

Els carrers de Juan de la Cierva i d’Esteve Terrades, entre Caterina Albert i el camí de Can Bassa, iniciaran les obres de fresat el dimarts 4 de maig. Dijous es farà l’asfaltat d’aquests carrers i divendres es faran les tasques de pintura i senyalització.
Al camí de Can Bassa, entre el camí Ral i la carretera del Masnou, les obres començaran el dimecres 5 de maig i el divendres es duran a terme l’asfaltat i la tasques de pintura i senyalització.

El 14 de maig, aprofitant el dia festiu de l‘Ascensió, es faran tasques de renovació del paviment de la rotonda de l’avinguda Sant Julià, donant per finalitzada aquesta primera fase del projecte d’adequació dels paviment de 2021.