Granollers es prepara com a seu del Mundial d’Handbol Femení

El campionat tindrà lloc del 2 al 19 de Desembre

Del 2 al 19 de desembre, Llíria, Castelló, Torrevella, Barcelona i Granollers acullen el 25è Campionat del Món d’Handbol Femení. Un Mundial que la Federació Espanyola de Balonmano ja ha començat a promocionar i del qual Granollers és la seu de referència.

La mascota de la selecció espanyola femenina del Campionat del Món, una linx que porta per nom Lola, ha visitat la ciutat i ha estat l’encarregada de fer el servei d’honor en el partit del KH-7 BM Granollers i el Super Amara Bera Bera.

Aposta per un Palau d’Esports renovat i eficient energèticament

En el marc del pla d’adequació i millores per a la celebració del Mundial, el Palau d’Esports de Granollers ja ha estrenat un nou paviment homologat per a la pràctica de l’handbol, amb un acabat sintètic en tota la superfície. La instal·lació ja disposa, també, de les noves grades retràctils automatitzades que permeten guanyar dues noves pistes d’handbol.
Les noves grades han tingut en compte les mesures de seguretat i recomanacions de distància social que ha de mantenir el públic per prevenir el contagi de la Covid-19. Així, s’han redimensionat les grades respecte del projecte inicial i, per tal de mantenir el nombre d’espectadors, s’ha decidit ampliar una fila de seients al nivell inferior.
El Palau mostra una nova imatge i l’aposta immediata passa per fer un salt endavant cap a la sostenibilitat. Així, és previst que hi hagi una instal·lació fotovoltaica a la teulada de l’olímpic que permeti que tota la instal·lació elèctrica es renovi i tingui un nivell d’autoconsum superior al 90%.

Unes inversions d’1,5 milions d’euros que faran del Palau d’Esports, construït per a la celebració de les Olimpíades de Barcelona’92, una instal·lació excepcional per a la ciutat. El terreny de joc es prepara; la ciutat, també.