Gran afluència de visitants en el primer dia de portes obertes al públic de l’Automobile Barcelona

La majoria d'assistents s'han interessat pels cotxes híbrids i elèctrics

Saló del motor, l'Automobile Barcelona, ple de gom a gom. ACN

El primer dia de portes obertes al públic de l’Automobile Barcelona ha registrat una “gran afluència de públic”. Segons ha informat a través d’un comunicat l’organització, aquest dissabte al matí l’han visitat moltes persones interessades a renovar el seu cotxe, famílies i amants del motor. Molts d’ells s’han interessat pels vehicles elèctrics, híbrids i híbrids endollables i per descobrir les seves prestacions.

El president de l’Automobile, Enrique Lacalle, ha assegurat que les seves previsions “s’han complert” i que el públic ha tornat a omplir el recinte de Montjuïc. Els assistents han pogut provar alguns dels últims models de les més de vint marques que participen en aquesta cita del motor, que enguany hi han presentat divuit primícies.

Després de les jornades dedicades als professionals i a la premsa, aquest dissabte ha arribat el torn als amants dels cotxes i de la mobilitat. En aquesta edició, una de les principals atraccions de la fira han estat els “boxes” situats a les avingudes Reina Maria Cristina i Rius i Taulet, que han permès als aficionats provar vehicles de tota mena –des de turismes familiars fins a esportius- en l’emblemàtic circuit de Montjuïc.

També ha atret moltes mirades la zona Urban Mobility, situada a la plaça de l’Univers, que recrea la nova mobilitat a les ciutats. En aquesta àrea els visitants han pogut provar vehicles dissenyats pel transport urbà personal, com motos, bicicletes i patinets elèctrics, en un circuit habilitat per l’ocasió.

Davant l’èxit de públic, Lacalle ha considerat que el saló “situa de nou a Barcelona com a capital mundial del motor”.