Fira de Barcelona manté oberts els pavellons per a persones sense llar pels rebrots

Tots dos pavellons tenien una capacitat per a 450 persones en el moment més àlgid de la pandèmia

Foto: David Zorrakino / Europa Press.

L’Ajuntament de Barcelona manté oberts els pavellons habilitats a la Fira de Barcelona a Montjuïc per acollir a persones sense llar durant el confinament davant l’augment de casos positius de Covid-19 a la ciutat.

Així ho ha anunciat la regidora de Salut, Gemma Tarafa, aquest dimarts en una roda de premsa, en la qual ha dit que decidiran quan es tanquen segons l’evolució de la pandèmia i el seguiment de les dades que el consistori realitza amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB).

La idea inicial de l’Ajuntament era tancar tots dos pavellons entre juny i setembre, encara que Tarafa ha afirmat que, a mesura que la tendència de casos positius va remetre, van contemplar tancar un dels pavellons o mantenir-los oberts únicament de nit i per esmorzar.

“Les últimes setmanes hem anat veient l’augment de casos positius i decidim deixar oberts aquests dos equipaments perquè aquelles persones que no tenen llar poguessin estar aquí el temps que anéssim considerant”, ha explicat.

Tots dos pavellons tenien una capacitat per a 450 persones en el moment més àlgid de la pandèmia i ara hi ha allotjades 170 persones aproximadament entre els dos equipaments.