Fira de Barcelona encara el final del 2021 amb més de 40 salons, congressos i esdeveniments

L'agenda arrenca el 14 de setembre amb l'Expoquimia i també destaquen grans cites com l'Automobile o el Saló Nàutic

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Saló Automobile Barcelona al 2019. ACN

Fira de Barcelona reprèn aquest setembre l’activitat congressual després del parèntesi estival i encara l’últim quadrimestre del 2021 amb més de 40 salons, congressos i esdeveniments, alguns ajornats fa uns mesos a l’espera d’una millora de les dades de la pandèmia de covid-19.

L’agenda arrenca el 14 de setembre amb els salons Expoquimia, Equiplast i Eurosurfas, les principals trobades de la indústria química, del plàstic i el tractament de superfícies, seguits de IAAPA Expo Europe, l’esdeveniment líder del sector de l’oci i les atraccions, durant l’última setmana d’aquest mes. Una de les grans cites de la tardor però serà l’Automobile Barcelona, del 30 de setembre al 10 d’octubre, amb la presència de grans marques del sector.

El saló de l’automòbil estava previst inicialment entre els dies 8 i 18 de juliol, però es va traslladar a la tardor per augmentar la participació de les marques i “un context més favorable”. A l’octubre, també serà el torn per a les noves edicions del Saló Nàutic, el més important d’Espanya en nàutica esportiva i d’esbarjo, i Caravaning, amb les últimes novetats en caravanes i autocaravanes.

Destaquen també el Gastronomic Forum Barcelona que reunirà grans xefs, empreses i professionals de l’alimentació, Swab, Manga Barcelona; i ja al novembre Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació enfocats a la reactivació econòmica i l’emprenedoria, Handmade Festival, Expo Sports i el saló Ocasión, entre d’altres.

En l’àmbit professional, cal ressaltar la celebració de Smart City Expo World Congress, cimera internacional sobre ciutats intel·ligents, Barcelona Building Construmat que tindrà lloc conjuntament amb Piscina & Wellness Barcelona, el Congrés Mundial d’Hospitals (IHF Barcelona), Cosmetorium, Efintec i IBTM World, entre d’altres esdeveniments.

“Cal posar en valor la importància d’impulsar en el context actual l’activitat presencial per ajudar a reactivar i internacionalitzar els negocis de grans i petites empreses i de professionals de tots els sectors, amb l’objectiu de ser, ara més que mai, motor de la recuperació econòmica i social”, ha apuntat el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga.

“Cal subratllar la rellevància del calendari firal de l’últim quadrimestre de l’any que contribueix a la progressiva normalització de l’activitat amb la mirada posada en un 2022 en el qual es preveuen grans esdeveniments”, ha assenyalat Serrallonga.