Fira de Barcelona cuina menús per a hospitals i residències de gent gran

L'equip del càtering intern del recinte farà fins a 24.000 racions

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’equip de Gastrofira, el departament intern de càtering de Fira de Barcelona, cuina menús per distribuir a hospitals i residències de gent gran a la capital catalana i altres localitats, segons ha informat en un comunicat. La institució firal, que compta amb una cuina central al recinte de la Gran Via, contribuirà així a la lluita contra el coronavirus, en una iniciativa que calcula que permetrà fer fins a 24.000 racions que només s’hauran d’escalfar abans de servir. El menjar es distribuirà des de Fira a través d’una de les empreses que habitualment s’encarrega dels càterings d’hospitals i residències.

Fira de Barcelona ha augmentat les mesures de seguretat i higiene per a la producció de menjar, i a més de les habituals, com l’ús de mascaretes, bates o guants, ha dissenyat protocols específics pels processos de recepció, producció, envasat i expedició per evitar el contacte entre treballadors tant a les zones de feina com a vestuaris, menjadors o espais de descans.

La fira, a més, col·labora amb Salut per habilitat un hospital temporal al recinte de Gran Via i cessar el Palau 7 de Montjuïc com a centre d’acollida per a persones en situació vulnerable.