Faran una enquesta a les persones sense llar de Barcelona per saber com viuen la pandèmia

L'entitat demana la participació de 400 voluntaris per recórrer els carrers de la capital catalana el 26 de novembre

La Fundació Arrels farà una enquesta a les persones sense llar per saber com viuen la pandèmia i conèixer les seves necessitats.

L’entitat preveu fer l’acció el 26 de novembre i vol actualitzar la xifra de persones que dormen al carrer –el 14 de maig van calcular que eren unes 1.239-.

En aquesta enquesta volen saber què necessiten, la seva trajectòria vital, si estan rebent atenció social i com estan vivint la pandèmia.

Per poder tirar endavant el projecte, Arrels demana la participació de més de 400 persones voluntàries perquè puguin recórrer el seu barri per parlar amb les persones sense llar.

Està previst començar l’enquesta a partir de les 20 hores en equips de dues o tres persones que visquin a prop i es vegin habitualment.

Segons l’entitat, l’acció tindrà en compte les mesures de prevenció davant la covid-19. Arrels apunta que per ser voluntari només cal ser major d’edat i tenir capacitat física per fer un recorregut a peu de dues o tres hores. Abans de començar l’acció, els voluntaris rebran material formatiu per correu electrònic i no es faran trobades presencials.