Entitats i partits independentistes convoquen una cadena humana coincidint amb la visita de Felip VI a Barcelona

L'acte reivindicatiu vol "deixar clar" que la monarquia "no és benvinguda"

Les entitats sobiranistes, partits independentistes, sindicats i diverses organitzacions cíviques i socials han convocat per aquest divendres una cadena humana des de l’Estació de França fins al Monument a Colom de Barcelona.

Coincidint amb la visita de Felip VI i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, la iniciativa vol “deixar clar” al monarca que “Catalunya no té rei” i que Felip VI “no és benvingut”. Segons han explicat en un comunicat, l’acció vol denunciar la “impunitat” de la monarquia i la “complicitat” i “connivència” del govern espanyol pocs dies després del tercer aniversari de l’1-O i de la inhabilitació de Quim Torra.

L’acte reivindicatiu arrencarà a les 10h de manera coordinada en diversos punts. Els participants s’hauran de repartir entre una desena de trams, per evitar les aglomeracions i respectar les mesures sanitàries. En concret, s’han establert diversos trams en funció del districte de la ciutat de Barcelona on viuen els participants.

La cadena humana està convocada per Òmnium, l’ANC, JxCat, ERC, CUP, USTEC-STEs, la Intersindical-CSC, IAC, Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, CIEMEN i Drets.