Ens podrem banyar a les piscines i a les platges a la fase 2

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Govern permetrà la reobertura al públic de les piscines recreatives, encara que amb un 30% de l’aforament, així com el trànsit, permanència i bany a les platges durant la fase 2 de la desescalada.

Segons publica el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), es podrà procedir a l’obertura al públic de les piscines recreatives, quedant permès l’accés a les mateixes per part de qualsevol persona.

L’aforament màxim permès serà del 30% de la capacitat de la instal·lació, sempre que sigui possible respectar la distància de seguretat de dos metres entre usuaris. L’Ordre de Ministeri de Sanitat de el 16 de maig estableix que, en cas contrari, es reduirà aquest aforament als efectes de complir amb la distància de seguretat.

Per poder accedir a la piscina es requereix la concertació de cita prèvia amb l’entitat gestora de la instal·lació. Per a això, s’organitzaran horaris per torns, fora dels quals no es podrà romandre en la instal·lació.

L’Ordre recull que prèviament a l’obertura, s’haurà de dur a terme la neteja i desinfecció de les instal·lacions amb especial atenció als espais tancats com poden ser vestuaris o banys.