Els Mossos creuen que no es repetiran aglomeracions com aquesta matinada a Barcelona

Diversos joves sense mascareta i cantant amb guitarres celebrant el final del toc de queda a la plaça de la Virreina de Gràcia. ACN

El director general dels Mossos d’Esquadra, Pere Ferrer, ha afirmat aquest diumenge que confia que no “es tornin a repetir” les aglomeracions de persones als carrers de Barcelona com les d’aquest diumenge a la matinada, la primera sense toc de queda després de la fi de l’estat d’alarma que es va decretar per la pandèmia de la covid-19.

En declaracions a Catalunya Informació que ha recollit Europa Press, ha dit que les trobades massives es “van concentrar” principalment a la capital catalana a excepció d’una concentració a Lleida, Girona i Cambrils (Tarragona) i que l’objectiu de la policia catalana no era sancionar, sinó fer un dispositiu preventiu per garantir la seguretat sanitària i evitar contagis.

En declaracions a TV3, ha reiterat que considera que aquesta primera matinada sense toc de queda ha estat “el punt àlgid” de les trobades multitudinàries de nit en espais públics de Catalunya i que confia poder revertir la situació.